Varškę ištrinti kad neliktų didelių guziukų. Įmušti kiaušinius, įdėti cukraus, druskos (pagal skonį) ir išminkyti. Tada po truputį berti miltus ir vis minkyti, tešla turi likti skystoka. Kepti keptuvėje ant lėtos ugnies. Valgoma su grietine ir cukrumi. Skanaus.
Autorius: Indrė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
400 gramų varškės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Skanūs varškėčiai.
Varškę ištrinti kad neliktų didelių guziukų. Įmušti kiaušinius, įdėti cukraus, druskos (pagal skonį) ir išminkyti. Tada po truputį berti miltus ir vis minkyti, tešla turi likti skystoka. Kepti keptuvėje ant lėtos ugnies. Valgoma su grietine ir cukrumi. Skanaus.