INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 3 vienetai morkų
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai manų kruopų
- 300 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai sutarkuotas morkas užpilkite trupučiu vandens, įdėkite sviesto (aš jo nepagailėjau) ir troškinkite, kol suminkštės.
Tuomet pertrinkite per sietelį arba sumalkite trintuve, suberkite manų kruopas, cukrų, miltus, druską, varškę, įmuškite kiaušinius.
Viską išmaišykite, suformuokite paplotėlius ir apkepinkite iš abiejų pusių.
Patiekite su grietine.
Skanaus :*
Autorius: Gintarė
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 3 vienetai morkų
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai manų kruopų
- 300 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai sutarkuotas morkas užpilkite trupučiu vandens, įdėkite sviesto (aš jo nepagailėjau) ir troškinkite, kol suminkštės.
Tuomet pertrinkite per sietelį arba sumalkite trintuve, suberkite manų kruopas, cukrų, miltus, druską, varškę, įmuškite kiaušinius.
Viską išmaišykite, suformuokite paplotėlius ir apkepinkite iš abiejų pusių.
Patiekite su grietine.
Skanaus :*
Autorius: Gintarė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI