Aliejuje išmaišome cukrų, vanilinį cukrų. Ištirpintą juodąjį šokoladą išplakame su kiaušiniais ir sumaišome su aliejumi ir cukrumi. Beriame miltus, kakavą, kepimo miltelius ir gerai išmaišome tešlą. Supilame į kepimo formą. Pašauname į 190 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms. Kai biskvitas iškeps ir pravės, perpjauname išilgai, kad gautųsi trys lakštai. Pertepame kiekvieną lakštą serbentų uogiene. Sudedame vieną ant kito. Viršų papuošiau ištirpinto šokolado glajumi ir likusio šokolado drožlėmis.
Autorius: Vaiva
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
25 gramai kakavos
120 mililitrų raudonųjų serbentų (uogienė)
4 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
150 gramų juodojo šokolado
150 gramų aliejaus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
30 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aliejuje išmaišome cukrų, vanilinį cukrų. Ištirpintą juodąjį šokoladą išplakame su kiaušiniais ir sumaišome su aliejumi ir cukrumi. Beriame miltus, kakavą, kepimo miltelius ir gerai išmaišome tešlą. Supilame į kepimo formą. Pašauname į 190 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms. Kai biskvitas iškeps ir pravės, perpjauname išilgai, kad gautųsi trys lakštai. Pertepame kiekvieną lakštą serbentų uogiene. Sudedame vieną ant kito. Viršų papuošiau ištirpinto šokolado glajumi ir likusio šokolado drožlėmis.