• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 25 gramai kakavos
  • 120 mililitrų raudonųjų serbentų (uogienė)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • 150 gramų aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 30 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aliejuje išmaišome cukrų, vanilinį cukrų.
    Ištirpintą juodąjį šokoladą išplakame su kiaušiniais ir sumaišome su aliejumi ir cukrumi.
    Beriame miltus, kakavą, kepimo miltelius ir gerai išmaišome tešlą.
    Supilame į kepimo formą. Pašauname į 190 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms.
    Kai biskvitas iškeps ir pravės, perpjauname išilgai, kad gautųsi trys lakštai.
    Pertepame kiekvieną lakštą serbentų uogiene. Sudedame vieną ant kito. Viršų papuošiau ištirpinto šokolado glajumi ir likusio šokolado drožlėmis.

Autorius: Vaiva

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 25 gramai kakavos
  • 120 mililitrų raudonųjų serbentų (uogienė)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • 150 gramų aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 30 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aliejuje išmaišome cukrų, vanilinį cukrų.
    Ištirpintą juodąjį šokoladą išplakame su kiaušiniais ir sumaišome su aliejumi ir cukrumi.
    Beriame miltus, kakavą, kepimo miltelius ir gerai išmaišome tešlą.
    Supilame į kepimo formą. Pašauname į 190 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms.
    Kai biskvitas iškeps ir pravės, perpjauname išilgai, kad gautųsi trys lakštai.
    Pertepame kiekvieną lakštą serbentų uogiene. Sudedame vieną ant kito. Viršų papuošiau ištirpinto šokolado glajumi ir likusio šokolado drožlėmis.

Autorius: Vaiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų