• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (arba 5 pipirų mišinio)
  • 1 kilogramas moliūgų (minkštimas)
  • 1 vienetas morkų (didelės)
  • 0.5 vieneto svogūnų (balti)
  • 1 vienetas svogūnų (raudoni)
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek svogūnų laiškų (krapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjaustome moliūgo žievę, jį supjaustome kubeliais, morką nulupam, supjaustome griežinėliais ir viską dedam į puodą, vandens pilame, kad trputį viską apsemtų ir užkaičiame virti. Kol daržovės verda susipjaustome svogūnus, česnakus, svogūnų laiškus bei krapus. Į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus (aš naudojau kokosų aliejų) dedame svogūnus, česnakus, jiems dailiai apskrudus sudedame ir svogūnų laiškus. Verdančioms daržovėms jau suminkštėjus dedame prieskonius, sukrečiame pakepintas daržoves ir dar paverdame. Kai sriubytė tampa tiršta ir žinoma išvirusi viską pilame į mikserį, įpilame šlakelį pieno ir sutriname. Tiekiame su grietine bei šviežiais krapais. Skanaus :)

Autorius: Vaiva

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (arba 5 pipirų mišinio)
  • 1 kilogramas moliūgų (minkštimas)
  • 1 vienetas morkų (didelės)
  • 0.5 vieneto svogūnų (balti)
  • 1 vienetas svogūnų (raudoni)
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek svogūnų laiškų (krapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjaustome moliūgo žievę, jį supjaustome kubeliais, morką nulupam, supjaustome griežinėliais ir viską dedam į puodą, vandens pilame, kad trputį viską apsemtų ir užkaičiame virti. Kol daržovės verda susipjaustome svogūnus, česnakus, svogūnų laiškus bei krapus. Į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus (aš naudojau kokosų aliejų) dedame svogūnus, česnakus, jiems dailiai apskrudus sudedame ir svogūnų laiškus. Verdančioms daržovėms jau suminkštėjus dedame prieskonius, sukrečiame pakepintas daržoves ir dar paverdame. Kai sriubytė tampa tiršta ir žinoma išvirusi viską pilame į mikserį, įpilame šlakelį pieno ir sutriname. Tiekiame su grietine bei šviežiais krapais. Skanaus :)

Autorius: Vaiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų