Nuluptą apelsiną suskirstykite skiltelėmis. Nuluptą bananą supjaustykite storais ritinėliais. Ant medinių iešmelių paeiliui verkite banano gabaliukus, ananasą, vynuoges, apelsino skilteles. Dubenėlyje išmaišykite kečupą su išlydytu sviestu ir aptepkite juo šašlykus. Kepkite grilyje kartkartėmis patepdami sviestu su kečupu, kol įgaus aukso spalvą. Patiekite su abrikosų padažu.
Padažo ruošimas: džemą truputį pašildykite ir pertrinkite per sietelį. Dubenėlyje išmaišykite grietinę, aštrų kečupą ir pertrintą džemą. Skanaus!
Autorius: Janina
INGREDIENTAI:
1/3 stiklinės abrikosų (uogienė, padažui)
1.5 stiklinės ananasų (pjaustyti gabaliukais)
1 vienetas apelsinų
1 vienetas bananų
1 stiklinė vyniuogių
1 valgomasis šaukštas sviesto (ištirpintas)
1/3 stiklinės grietinės (rūgšti, padažui)
3 valgomieji šaukštai kečupo (aštrus)
1 valgomasis šaukštas kečupo (aštrus, padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptą apelsiną suskirstykite skiltelėmis. Nuluptą bananą supjaustykite storais ritinėliais. Ant medinių iešmelių paeiliui verkite banano gabaliukus, ananasą, vynuoges, apelsino skilteles. Dubenėlyje išmaišykite kečupą su išlydytu sviestu ir aptepkite juo šašlykus. Kepkite grilyje kartkartėmis patepdami sviestu su kečupu, kol įgaus aukso spalvą. Patiekite su abrikosų padažu.
Padažo ruošimas: džemą truputį pašildykite ir pertrinkite per sietelį. Dubenėlyje išmaišykite grietinę, aštrų kečupą ir pertrintą džemą. Skanaus!