Vandenį sumaišyti su puse porcijos cukraus ir virti sirupą 5-10 min. Obuolius supjaustyti skiltelėmis, užpilti sirupu. Slyvas supjaustyti skiltelėmis (galima nulupti odelę). Obuolius, slyvas, vyšnias sudėti į taures, pabarstyti cukrumi. Palaikyti šaldytuve 12 val. Patiekiant salotas aplieti likeriu. Skanaus.
Autorius: Gitana
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
2 vienetai obuolių
1 stiklinė slyvų
1 stiklinė vyšnių
1 stiklinė vandens
2 valgomieji šaukštai likerio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vandenį sumaišyti su puse porcijos cukraus ir virti sirupą 5-10 min. Obuolius supjaustyti skiltelėmis, užpilti sirupu. Slyvas supjaustyti skiltelėmis (galima nulupti odelę). Obuolius, slyvas, vyšnias sudėti į taures, pabarstyti cukrumi. Palaikyti šaldytuve 12 val. Patiekiant salotas aplieti likeriu. Skanaus.