INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
- 0.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio sviesto
- 200 gramų daržovių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Daržoves (morkas, kopūstus, bulves, žirnelius) sutvarkyti, supjaustyti ir labai nedideliame kiekyje vandens troškinti uždengtame puode.
Kad daržovės greičiau išvirtų, galima įdėti 1 šaukštelį cukraus pudros.
Išvirtas daržoves sutrinti.
Supilti verdantį pieną, įberti žiupsnelį druskos, sudėti sviestą.
Išmaišyti.
Autorius: Eglužė
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
- 0.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio sviesto
- 200 gramų daržovių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Daržoves (morkas, kopūstus, bulves, žirnelius) sutvarkyti, supjaustyti ir labai nedideliame kiekyje vandens troškinti uždengtame puode.
Kad daržovės greičiau išvirtų, galima įdėti 1 šaukštelį cukraus pudros.
Išvirtas daržoves sutrinti.
Supilti verdantį pieną, įberti žiupsnelį druskos, sudėti sviestą.
Išmaišyti.
Autorius: Eglužė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI