50 g virtą vištienos minkštimą ir 15 g džiovintą batoną, išmirkytą piene, 2 kartus permalti, pasūdyti, praskiesti pienu iki tirštos košės konsistencijos, įdėti pusę trynio, pusę suplakto baltymo ir atsargiai išmaišyti (iš viršaus į apačią). Masę sudėti į nedidelį emalinį indelį, gerai išteptą sviestu (5 g), pabarstyti džiūvėsėliais ir viršų uždengti pergamentiniu popieriumi. Indelį panardinti į puodą su verdančiu vandeniu (iki pusės indelio), uždengti ir virti 40-45 min. Pudingą patiekti su bulvių koše, aplieta vištienos sultiniu.
50 g virtą vištienos minkštimą ir 15 g džiovintą batoną, išmirkytą piene, 2 kartus permalti, pasūdyti, praskiesti pienu iki tirštos košės konsistencijos, įdėti pusę trynio, pusę suplakto baltymo ir atsargiai išmaišyti (iš viršaus į apačią). Masę sudėti į nedidelį emalinį indelį, gerai išteptą sviestu (5 g), pabarstyti džiūvėsėliais ir viršų uždengti pergamentiniu popieriumi. Indelį panardinti į puodą su verdančiu vandeniu (iki pusės indelio), uždengti ir virti 40-45 min. Pudingą patiekti su bulvių koše, aplieta vištienos sultiniu.