• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų figų
  • šiek tiek imbierų (maltas)
  • 200 gramų moliūgų (piurė)
  • 500 mililitrų pieno
  • 150 gramų manų kruopų
  • 100 mililitrų grietinėlės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą supilti pieną ir grietinėlę, pakaitinti, sudėti moliūgų piurė (moliūgą pakepinti orkaitėje iki minkštumo ir sutrinti) ir užvirti.
    Plona srovele, maišant, suberti manus ir pavirti 5 min. Įberti žiupsnelį imbiero, sudėti smulkintas figas.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų figų
  • šiek tiek imbierų (maltas)
  • 200 gramų moliūgų (piurė)
  • 500 mililitrų pieno
  • 150 gramų manų kruopų
  • 100 mililitrų grietinėlės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą supilti pieną ir grietinėlę, pakaitinti, sudėti moliūgų piurė (moliūgą pakepinti orkaitėje iki minkštumo ir sutrinti) ir užvirti.
    Plona srovele, maišant, suberti manus ir pavirti 5 min. Įberti žiupsnelį imbiero, sudėti smulkintas figas.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų