Į puodą supilti pieną ir grietinėlę, pakaitinti, sudėti moliūgų piurė (moliūgą pakepinti orkaitėje iki minkštumo ir sutrinti) ir užvirti. Plona srovele, maišant, suberti manus ir pavirti 5 min. Įberti žiupsnelį imbiero, sudėti smulkintas figas.
Autorius: Eglužė
INGREDIENTAI:
100 gramų figų
šiek tiek imbierų (maltas)
200 gramų moliūgų (piurė)
500 mililitrų pieno
150 gramų manų kruopų
100 mililitrų grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą supilti pieną ir grietinėlę, pakaitinti, sudėti moliūgų piurė (moliūgą pakepinti orkaitėje iki minkštumo ir sutrinti) ir užvirti. Plona srovele, maišant, suberti manus ir pavirti 5 min. Įberti žiupsnelį imbiero, sudėti smulkintas figas.