Iš kiaušinio, miltų, šiek tiek vandens, druskos ir cukraus užsimaišome lietinių blynų tešlą. Iškepame keptuvėje su aliejumi lietinius. Susukame iškeptus lietinius su trintu mascarpone sūriu ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Iškepusius lietinius su sūriu supjaustome riekelėmis. Į lėkštę pilame su uogomis sumaišyto jogurto, sudėliojame lietinukus ir tiekiame vaikučiams! Tinka ir tėveliams :) Skanaus.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
1 vienetas kiaušinių
7 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek jogurto
šiek tiek vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
200 gramų maskarponės sūrio
šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš kiaušinio, miltų, šiek tiek vandens, druskos ir cukraus užsimaišome lietinių blynų tešlą. Iškepame keptuvėje su aliejumi lietinius. Susukame iškeptus lietinius su trintu mascarpone sūriu ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Iškepusius lietinius su sūriu supjaustome riekelėmis. Į lėkštę pilame su uogomis sumaišyto jogurto, sudėliojame lietinukus ir tiekiame vaikučiams! Tinka ir tėveliams :) Skanaus.