Riešutai pakepinami, nuvalomi ir sukapojami arba sumalami mėsmale. Razinos nuplikomos verdančiu vandeniu. Į kondensuotą pieną sudedamas sviestas ir ant silpnos ugnies kaitinama iki virimo temperatūros. Tada dedami džiovinti vaisiai, kokoso drožlės. Viskas gerai išmaišoma. Atvėsęs kremas tepamas ant vaflių, paviršius apipilamas kondensuotu pienu ir papuošiama kokoso drožlėmis ir riešutais. Skanaus!
Autorius: Kamilė
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai sviesto
100 gramų razinų
100 gramų kokosų (drožlės)
100 gramų riešutų
1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)
130 gramų vaflių (lakštai)
šiek tiek vaisių (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Riešutai pakepinami, nuvalomi ir sukapojami arba sumalami mėsmale. Razinos nuplikomos verdančiu vandeniu. Į kondensuotą pieną sudedamas sviestas ir ant silpnos ugnies kaitinama iki virimo temperatūros. Tada dedami džiovinti vaisiai, kokoso drožlės. Viskas gerai išmaišoma. Atvėsęs kremas tepamas ant vaflių, paviršius apipilamas kondensuotu pienu ir papuošiama kokoso drožlėmis ir riešutais. Skanaus!