• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 100 gramų razinų
  • 100 gramų kokosų (drožlės)
  • 100 gramų riešutų
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)
  • 130 gramų vaflių (lakštai)
  • šiek tiek vaisių (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Riešutai pakepinami, nuvalomi ir sukapojami arba sumalami mėsmale.
    Razinos nuplikomos verdančiu vandeniu.
    Į kondensuotą pieną sudedamas sviestas ir ant silpnos ugnies kaitinama iki virimo temperatūros.
    Tada dedami džiovinti vaisiai, kokoso drožlės. Viskas gerai išmaišoma.
    Atvėsęs kremas tepamas ant vaflių, paviršius apipilamas kondensuotu pienu ir papuošiama kokoso drožlėmis ir riešutais.
    Skanaus!

Autorius: Kamilė

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 100 gramų razinų
  • 100 gramų kokosų (drožlės)
  • 100 gramų riešutų
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)
  • 130 gramų vaflių (lakštai)
  • šiek tiek vaisių (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Riešutai pakepinami, nuvalomi ir sukapojami arba sumalami mėsmale.
    Razinos nuplikomos verdančiu vandeniu.
    Į kondensuotą pieną sudedamas sviestas ir ant silpnos ugnies kaitinama iki virimo temperatūros.
    Tada dedami džiovinti vaisiai, kokoso drožlės. Viskas gerai išmaišoma.
    Atvėsęs kremas tepamas ant vaflių, paviršius apipilamas kondensuotu pienu ir papuošiama kokoso drožlėmis ir riešutais.
    Skanaus!

Autorius: Kamilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų