Į dubenį sumušti kiaušinius, suberti cukrų ir juos iki putų išplakti. Ištirpinti sviestą ir jį ataušinti. Ataušintą sviestą supilti į išplaktus kiaušinius ir atsargiai išmaišyti. Tada suberti miltus ir dar kartą gerai išmaišyti. Taukais patepti vaflinę arba širdelių ar stačiakampių formos keptuvę ir kepti vaflius. Iškeptus vafliukus ataušinti ir ant pusę jų užtepti storesnį sluoksnį ledų, o su kitais juos uždengti. Skanaus.
Autorius: Justelez
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
šiek tiek taukų (riebalų)
5 vienetai kiaušinių
0.5 litro kvietinių miltų
300 gramų ledų
200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį sumušti kiaušinius, suberti cukrų ir juos iki putų išplakti. Ištirpinti sviestą ir jį ataušinti. Ataušintą sviestą supilti į išplaktus kiaušinius ir atsargiai išmaišyti. Tada suberti miltus ir dar kartą gerai išmaišyti. Taukais patepti vaflinę arba širdelių ar stačiakampių formos keptuvę ir kepti vaflius. Iškeptus vafliukus ataušinti ir ant pusę jų užtepti storesnį sluoksnį ledų, o su kitais juos uždengti. Skanaus.