• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų sviesto
  • 150 gramų miltai
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 125 mililitrai pieno
  • 125 mililitrai vandens
  • 100 gramų varškės
  • 1 saujelė petražolių
  • 1 skiltelė česnakų
  • 50 gramų kumpio (rūkytas (kalakutienos))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų sviesto
  • 150 gramų miltai
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 125 mililitrai pieno
  • 125 mililitrai vandens
  • 100 gramų varškės
  • 1 saujelė petražolių
  • 1 skiltelė česnakų
  • 50 gramų kumpio (rūkytas (kalakutienos))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pieną, vandenį, 1 arbat. šaukštelį druskos ir sviestą sudėti į puodą storu dugnu, viską išmaišyti ir užvirinti.
  2. Tuomet supilti miltus ir nuolatos maišyti, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių
  3. Nuolat maišant, į tešlą po 1 mušti kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga
  4. Paruoštą tešlą formuoti konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepti iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min.
  5. Iškeptus pyragaičius, atvėsintus ir perpjautus per pusę, įdaryti pertrinta varške, sumaišyta su smulkintomis petražolėmis, česnaku ir ir smulkiai pjaustytu parūkytu kalakutienos kumpeliu.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų