Moliūgą supjaustome juostelėmis ir pakepiname aliejuje. Išimame ant lėkštės, likusiame aliejuje pakepiname susmulkintą svogūną ir obuolį, įdedame pora skiltelių česnako (dėl skonio galima įdėti ir pomidoro). Apibarstome druska ir stambiai maltais pipirais. Labai skanu. Tinka ir prie žuvies ir prie mėsos. Taip pat skanu valgyti tiesiog su batonu. Skanaus.
Autorius: Vijolė
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (stambiai malti)
300 gramų moliūgų
1 vienetas obuolių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgą supjaustome juostelėmis ir pakepiname aliejuje. Išimame ant lėkštės, likusiame aliejuje pakepiname susmulkintą svogūną ir obuolį, įdedame pora skiltelių česnako (dėl skonio galima įdėti ir pomidoro). Apibarstome druska ir stambiai maltais pipirais. Labai skanu. Tinka ir prie žuvies ir prie mėsos. Taip pat skanu valgyti tiesiog su batonu. Skanaus.