Iš kiaušinių, miltų, pieno bei šiek tiek druskos išplakame grietinės tirštumo tešlą. Faršą išmaišome su prieskoniais, smulkiai pjaustytu svogunu ir česnaku. Imame vaflį, aptepame jį mėsos faršu ir užvožiame kitu vafliu. Supjaustome norimo dydžio gabaliukais, juos mirkome blynų tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1 česnakų
1 vienetas svogūnų
300 gramų kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
šiek tiek vaflių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš kiaušinių, miltų, pieno bei šiek tiek druskos išplakame grietinės tirštumo tešlą. Faršą išmaišome su prieskoniais, smulkiai pjaustytu svogunu ir česnaku. Imame vaflį, aptepame jį mėsos faršu ir užvožiame kitu vafliu. Supjaustome norimo dydžio gabaliukais, juos mirkome blynų tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje. Skanaus.