Pupeles išvirti pasūdytame vandenyje ir atvėsinti. Supjaustyti pomidorus, svogūną ir krapus, sudėti ant pupelių. Ant viršaus sudėti tuną. Aplieti salotas šlakeliu aliejaus ir actu. Pasūdyti, įberti pipirų. Pagrąžinti salotų lapais ir alyvuogėmis.
Autorius: Virgutė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek krapų
3 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
300 gramų tunų (konservuotas)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek acto
šiek tiek druskos
1 kilogramas sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles išvirti pasūdytame vandenyje ir atvėsinti. Supjaustyti pomidorus, svogūną ir krapus, sudėti ant pupelių. Ant viršaus sudėti tuną. Aplieti salotas šlakeliu aliejaus ir actu. Pasūdyti, įberti pipirų. Pagrąžinti salotų lapais ir alyvuogėmis.