Majonezą sumaišyti su grietine. Svogūną susmulkinti ir sumaišyti su 2 šaukštais grietinės-majonezo padažo, pasūdyti, papipirinti ir padengti lėkštės dugną lygiu sluoksniu. Tuną pasmulkinti, papipirinti, sumaišyti su 2 šaukštais padažo ir padengti svogūnų sluoksnį. Virtus kiaušinius susmulkinti, pasūdyti, sumaišyti su padažu ir padengti žuvies sluoksnį. Obuolius nulupti, sutarkuoti su stambia tarka ir iškart sumaišyti su majoneziniu-grietininiu padažu. Sudėti sluoksniu ant kiaušinių. Salotų viršų apibarstyti tarkuotu sūriu ir granato sėklomis. Palaikyti salotas šaldytuve 3 val.
Majonezą sumaišyti su grietine. Svogūną susmulkinti ir sumaišyti su 2 šaukštais grietinės-majonezo padažo, pasūdyti, papipirinti ir padengti lėkštės dugną lygiu sluoksniu. Tuną pasmulkinti, papipirinti, sumaišyti su 2 šaukštais padažo ir padengti svogūnų sluoksnį. Virtus kiaušinius susmulkinti, pasūdyti, sumaišyti su padažu ir padengti žuvies sluoksnį. Obuolius nulupti, sutarkuoti su stambia tarka ir iškart sumaišyti su majoneziniu-grietininiu padažu. Sudėti sluoksniu ant kiaušinių. Salotų viršų apibarstyti tarkuotu sūriu ir granato sėklomis. Palaikyti salotas šaldytuve 3 val.