Šparagines pupeles pasmulkiname (1-ą perpjauname į 2-3 dalis). Sudedame į verdantį vandenį ir paverdame apie 10 minučių. Tuomet vandenį nupilame. Susmulkiname žalumynus. Kiaušinius nulupame ir perpjauname per pusę. Viską sumaišome, paskaniname prieskoniais ir šlakeliu aliejaus. Skanaus!
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai kiaušinių (virti)
200 gramų tunų (konservuotas)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek žalumynų
200 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagines pupeles pasmulkiname (1-ą perpjauname į 2-3 dalis). Sudedame į verdantį vandenį ir paverdame apie 10 minučių. Tuomet vandenį nupilame. Susmulkiname žalumynus. Kiaušinius nulupame ir perpjauname per pusę. Viską sumaišome, paskaniname prieskoniais ir šlakeliu aliejaus. Skanaus!