Susmulkinti svogūną, česnaką, pomidorus, raudonuosius bei čili pipirus. Sumaišyti visus ingridientus, išskyrus tuną, ir kepinti apie 15 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Tuną, supjausčius į 4 vienodo dydžio kepsnelius ir pagardinus prieskoniais, apkepti grilyje (abi puseles po 3 min.). Patiekti ant šparaginių pupelių su pasigamintu daržovių padažu ir citrinos skiltelėmis. Skanaus!
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
šiek tiek citrinų (skiltelės)
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
50 gramų migdolų
400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
Susmulkinti svogūną, česnaką, pomidorus, raudonuosius bei čili pipirus. Sumaišyti visus ingridientus, išskyrus tuną, ir kepinti apie 15 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Tuną, supjausčius į 4 vienodo dydžio kepsnelius ir pagardinus prieskoniais, apkepti grilyje (abi puseles po 3 min.). Patiekti ant šparaginių pupelių su pasigamintu daržovių padažu ir citrinos skiltelėmis. Skanaus!