Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir cukrumi. Po vieną sumušti kiaušinius, tada smulkiai supjaustyti sviestą ir viską gerai išminkyti. Šiek tiek mažiau nei pusę tešlos išdėti į skardą, kurioje jau įtiestas sviestinis popierius. Tada ant viršaus užpilti uogienę ir sutrupinti likusią tešlą ant viršaus. P.S. Sviesto galima dėti šiek tiek mažiau. Pyragas labai skanus karštas, tačiau jis labai minkštas būna, tad gali sutrupėti. Šiaip tai labai skanus, gan paprastas receptas, tačiau teks pasiterlioti rankytes. Sėkmės ;)
Autorius: Ingrida
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
4 vienetai kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
400 gramų sviesto (ar margarinas)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
200 gramų uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir cukrumi. Po vieną sumušti kiaušinius, tada smulkiai supjaustyti sviestą ir viską gerai išminkyti. Šiek tiek mažiau nei pusę tešlos išdėti į skardą, kurioje jau įtiestas sviestinis popierius. Tada ant viršaus užpilti uogienę ir sutrupinti likusią tešlą ant viršaus. P.S. Sviesto galima dėti šiek tiek mažiau. Pyragas labai skanus karštas, tačiau jis labai minkštas būna, tad gali sutrupėti. Šiaip tai labai skanus, gan paprastas receptas, tačiau teks pasiterlioti rankytes. Sėkmės ;)