• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų margarino
  • 2 stiklinės miltai
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 vienetas citrinų ((žievelė))
  • Įdarui:
  • 4 vienetai obuolių
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 100 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų margarino
  • 2 stiklinės miltai
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 vienetas citrinų ((žievelė))
  • Įdarui:
  • 4 vienetai obuolių
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 100 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 25

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną išsukite su cukrumi, sudėkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, citrinos žievelę. Suminkykite tešlą ir padėkite į šaldytuvą kokiai valandai. Tuo tarpu nulupkite obuolius, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite gabalėliais. Didelėje keptuvėje ištirpkite sviestą, suberkite cukrų ir sudėkite obuolius. Troškinkite kol suminkštės. Jei obuoliai išskyrė daug skysčio (priklauso nuo jų rūšies), dėkite vieną ar daugiau šaukštų bulvių krakmolo. Suberkite vanilinį cukrų ir išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, į ją sutarkuokite truputį daugiau nei pusę tešlos, ant jos sudėkite obuolių masę, ant viršaus užtarkuokite likusią tešlos dalį. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje (180-200 °C) apie valandą.

    Skanaus!

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų