REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 25
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margariną išsukite su cukrumi, sudėkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, citrinos žievelę. Suminkykite tešlą ir padėkite į šaldytuvą kokiai valandai. Tuo tarpu nulupkite obuolius, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite gabalėliais. Didelėje keptuvėje ištirpkite sviestą, suberkite cukrų ir sudėkite obuolius. Troškinkite kol suminkštės. Jei obuoliai išskyrė daug skysčio (priklauso nuo jų rūšies), dėkite vieną ar daugiau šaukštų bulvių krakmolo. Suberkite vanilinį cukrų ir išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, į ją sutarkuokite truputį daugiau nei pusę tešlos, ant jos sudėkite obuolių masę, ant viršaus užtarkuokite likusią tešlos dalį. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje (180-200 °C) apie valandą.
Skanaus!
REKLAMA