Į verdančio vandens puodą sudėkite kulšeles, skustas nepjaustytas bulves, džiovintus grybus (jei mėgstate), pjaustytą morką, česnako skiltelę. Pasūdykite pagal skonį. Sudėkite smulkintus agurkus. Troškinkite apie valandą, tada sudėkite smulkintas petražoles, maltų pipirų. Puode turi sumažėti vandens (išgaruoti), kad nepilnai semtų bulves ir kulšeles.
Valgykite su grietine. Man tai labai skanu. Vietoj kulšelių galite dėti kitas vištos dalis, pavyzdžiui ketvirčius.
Autorius: T.M.
INGREDIENTAI:
8 vienetai bulvių
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
1 vienetas svogūnų
2 vienetai raugintų agurkų
2 vienetai baravykų (džiovinti)
šiek tiek druskos
2 vienetai vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdančio vandens puodą sudėkite kulšeles, skustas nepjaustytas bulves, džiovintus grybus (jei mėgstate), pjaustytą morką, česnako skiltelę. Pasūdykite pagal skonį. Sudėkite smulkintus agurkus. Troškinkite apie valandą, tada sudėkite smulkintas petražoles, maltų pipirų. Puode turi sumažėti vandens (išgaruoti), kad nepilnai semtų bulves ir kulšeles.
Valgykite su grietine. Man tai labai skanu. Vietoj kulšelių galite dėti kitas vištos dalis, pavyzdžiui ketvirčius.