• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 skardinė pupelių (konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų mesos (malta)
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 skardinė pupelių (konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų mesos (malta)
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite mėsos faršą. Patroškinkite 10 min. Tada įdėkite susmulkintą svogūną ir troškinkite apie 5 min.. Tada sudėkite burokine tarka sutarkuotas morkas, troškinkite dar 5 min. Jei reikia, galite įpilti truputėlį vandens. Galiausiai, sudėkite konservuotas pupeles, nuluptus ir susmulkintus pomidorus, susmulkintą papriką, pasūdykite, sudėkite susmulkintus žalumynus ir mėgstamus prieskonius. Dar kelias min. patroškinkite.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų