• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų šaldytų šparaginių pupelių
  • 3 vienetai morkų
  • 300 gramų kumpio
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
  • 1 žiupsnelis raudonėlių
  • 3 vienetai česnakų
  • 200 gramų ryžių
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 vienetai laurų lapų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų šaldytų šparaginių pupelių
  • 3 vienetai morkų
  • 300 gramų kumpio
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
  • 1 žiupsnelis raudonėlių
  • 3 vienetai česnakų
  • 200 gramų ryžių
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 vienetai laurų lapų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti, pabarstyti prieskoniais, druska (pagal skonį), įspausti česnaką, įdėti lauro lapelius.
    Gerai viską išmaišyti ir apkepti aliejuje apie 10 minučių.
    Vėliau dėti pjaustytas morkas ir pupeles.
    Jeigu reikia, įpilti vandens.
    Uždengti dangčiu ir troškinti apie 40 minučių.
  2. Atskirai puode išvirti ryžius su jiems skirtais prieskoniais.
    Troškintą mėsą valgyti su ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų