• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 3 vienetai gvazdikėlių
  • 4 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 vienetas salierų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas ungurių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 0.5 stiklinės obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto (tirpintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ungurys nulupamas, supjaustomas, pašlakstomas citrinos sultimis, apibarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste. Tada dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilamas obuolių sultimis ir troškinamas ant lengvos ugnies.
    Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apdėliotas virtomis daržovėmis. Iškoštas padažas duodamas atskirai.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų