INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek kardamono
- šiek tiek laurų lapų (lapas)
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas porų
- 0.5 vieneto salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 stiklinė žirnių
- 800 gramų veršienos
- šiek tiek kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Veršiena supjaustyti nedideliais gabaliukais, juos įtrinti druska, sumaišyti su prieskoniais, pavolioti miltuose ir apkepinti svieste. Į puodą sudėti veršieną, įpilti sultinio, sudėti smulkintas daržoves, žirnelius ir viską troškinti, kol daržovės suminkštės.
Autorius: Svetlana
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek kardamono
- šiek tiek laurų lapų (lapas)
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas porų
- 0.5 vieneto salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 stiklinė žirnių
- 800 gramų veršienos
- šiek tiek kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Veršiena supjaustyti nedideliais gabaliukais, juos įtrinti druska, sumaišyti su prieskoniais, pavolioti miltuose ir apkepinti svieste. Į puodą sudėti veršieną, įpilti sultinio, sudėti smulkintas daržoves, žirnelius ir viską troškinti, kol daržovės suminkštės.
Autorius: Svetlana
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI