INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų)
- 800 gramų triušienos
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės grietinės
- 2 stiklinės sultinio (skystas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauta sukapota (su kaulais) triušiena apibarstoma druska ir pipirais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į puodą, ant jos sudedamos susmulkintos riebaluose pakepintos morkos, svogūnai, petražolės. Viskas užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu), kad mėsą pusiau apsemtų, ir troškinama. Vėliausiai supilama grietinė, jei reikia, pasūdoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis, šviežiomis salotomis.
REKLAMA