• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai svogūnų
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 kilogramas menkių
  • 1/3 stiklinės pomidorų padažo
  • 1 litras raugintų kopūstų
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų