• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų (didelės)
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse, be odelių)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulės nugarinės (ar mentė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai laurų lapų
  • šiek tiek žolelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų (didelės)
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse, be odelių)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulės nugarinės (ar mentė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai laurų lapų
  • šiek tiek žolelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome kiaulienos mentę nedideliais gabaliukais, ir apkepame keptuvėje įdedama druską, pipirus ir kelis lauro lapus. Apkepus įpilame nedidelį kiekį vandens ir troškiname apie 45 min. Suminkštėjus mėsai dedama supjaustytą morką ir svogūnus. Sutarkuojame česnako skilteles ir įdedame pomidorus kartu su sultimis. Viską gerai išmaišome ir pagardiname SANTA MARIA sodo prieskoninėmis žolelėmis. Dar šiek tiek patroškiname, kol suminkštės morkos ir svogūnai.
    Pateikiame su bulvių koše ar kitu pasirinktu garnyru.

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų