• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bananų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 5 valgomieji šaukštai česnakų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1.5 stiklinės morkų (pjaustytos)
  • 450 gramų kiaulienos kumpio
  • 0.5 stiklinės acto
  • 3/4 stiklinės sojos padažo
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 stiklinė aliejaus (augalinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją 0,75 stiklinės aliejaus.
    Kai aliejus įkaista, apkepinkite jame bananų griežinėlius, kol jie gražiai apskrunda.
    Supilkite likusį aliejų į puodą ir įkaitinkite jį.
    Puode įkaitusiame aliejuje apkepinkite česnakus, kol jei gražiai paruduoja.
    Tuomet sudėkite kiaulienos kubelius ir kepinkite apie 7-10 min.
    Supilkite sojos padažą, vandenį, pipirus ir džiovintus lauro lapelius, užvirinkite ir troškinkite, kol kiauliena bus minkšta.
    Tuomet supilkite actą ir laukite, kol skystis iš naujo užvirs.
    Užvirus troškinkite 5 mins.
    Pridėkite rudojo cukraus ir morkų.
    Išmaišykite ir patroškinkite dar apie 10 min.
    Paruoštą troškinį sudėkite į lėkštes, šalie sudėkite keptus bananus ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Violeta

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bananų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 5 valgomieji šaukštai česnakų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1.5 stiklinės morkų (pjaustytos)
  • 450 gramų kiaulienos kumpio
  • 0.5 stiklinės acto
  • 3/4 stiklinės sojos padažo
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 stiklinė aliejaus (augalinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją 0,75 stiklinės aliejaus.
    Kai aliejus įkaista, apkepinkite jame bananų griežinėlius, kol jie gražiai apskrunda.
    Supilkite likusį aliejų į puodą ir įkaitinkite jį.
    Puode įkaitusiame aliejuje apkepinkite česnakus, kol jei gražiai paruduoja.
    Tuomet sudėkite kiaulienos kubelius ir kepinkite apie 7-10 min.
    Supilkite sojos padažą, vandenį, pipirus ir džiovintus lauro lapelius, užvirinkite ir troškinkite, kol kiauliena bus minkšta.
    Tuomet supilkite actą ir laukite, kol skystis iš naujo užvirs.
    Užvirus troškinkite 5 mins.
    Pridėkite rudojo cukraus ir morkų.
    Išmaišykite ir patroškinkite dar apie 10 min.
    Paruoštą troškinį sudėkite į lėkštes, šalie sudėkite keptus bananus ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Violeta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų