Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją 0,75 stiklinės aliejaus. Kai aliejus įkaista, apkepinkite jame bananų griežinėlius, kol jie gražiai apskrunda. Supilkite likusį aliejų į puodą ir įkaitinkite jį. Puode įkaitusiame aliejuje apkepinkite česnakus, kol jei gražiai paruduoja. Tuomet sudėkite kiaulienos kubelius ir kepinkite apie 7-10 min. Supilkite sojos padažą, vandenį, pipirus ir džiovintus lauro lapelius, užvirinkite ir troškinkite, kol kiauliena bus minkšta. Tuomet supilkite actą ir laukite, kol skystis iš naujo užvirs. Užvirus troškinkite 5 mins. Pridėkite rudojo cukraus ir morkų. Išmaišykite ir patroškinkite dar apie 10 min. Paruoštą troškinį sudėkite į lėkštes, šalie sudėkite keptus bananus ir patiekite. Skanaus.
Autorius: Violeta
INGREDIENTAI:
4 vienetai bananų
3 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
5 valgomieji šaukštai česnakų (smulkinti)
1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (žirneliai)
3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1.5 stiklinės morkų (pjaustytos)
450 gramų kiaulienos kumpio
0.5 stiklinės acto
3/4 stiklinės sojos padažo
1 stiklinė vandens
1 stiklinė aliejaus (augalinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją 0,75 stiklinės aliejaus. Kai aliejus įkaista, apkepinkite jame bananų griežinėlius, kol jie gražiai apskrunda. Supilkite likusį aliejų į puodą ir įkaitinkite jį. Puode įkaitusiame aliejuje apkepinkite česnakus, kol jei gražiai paruduoja. Tuomet sudėkite kiaulienos kubelius ir kepinkite apie 7-10 min. Supilkite sojos padažą, vandenį, pipirus ir džiovintus lauro lapelius, užvirinkite ir troškinkite, kol kiauliena bus minkšta. Tuomet supilkite actą ir laukite, kol skystis iš naujo užvirs. Užvirus troškinkite 5 mins. Pridėkite rudojo cukraus ir morkų. Išmaišykite ir patroškinkite dar apie 10 min. Paruoštą troškinį sudėkite į lėkštes, šalie sudėkite keptus bananus ir patiekite. Skanaus.