Kalakutienos filė supjaustome gabaliukais ir apkepame. Apskrudus kalakutienai suberiame miltus, pamaišome ir pakepiname 2min. Supilame grietinėlę, sultinį, pagardiname druska, pipirais, lauro lapeliais, kitais mėgiamais prieskoniais, sukrečiame šaldytas daržoves, uždengiame dangčiu ir troškiname ant silpnos ugnies apie 10 min. Galiausiai sudedame smulkiai pjaustytą česnaką ir Dižono garstyčias, išmaišome troškiname dar 5-10 min.
Autorius: Ingrida
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
3 valgomieji šaukštai garstyčių ("Dižono")
1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
šiek tiek pieno
200 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
1/3 stiklinės sultinio
šiek tiek prieskonių (vištienos)
300 gramų kalakutienos krūtinėlių
šiek tiek daržovių (šaldytos, Hortex)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakutienos filė supjaustome gabaliukais ir apkepame. Apskrudus kalakutienai suberiame miltus, pamaišome ir pakepiname 2min. Supilame grietinėlę, sultinį, pagardiname druska, pipirais, lauro lapeliais, kitais mėgiamais prieskoniais, sukrečiame šaldytas daržoves, uždengiame dangčiu ir troškiname ant silpnos ugnies apie 10 min. Galiausiai sudedame smulkiai pjaustytą česnaką ir Dižono garstyčias, išmaišome troškiname dar 5-10 min.