• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai garstyčių ("Dižono")
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1/3 stiklinės sultinio
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)
  • 300 gramų kalakutienos krūtinėlių
  • šiek tiek daržovių (šaldytos, Hortex)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutienos filė supjaustome gabaliukais ir apkepame. Apskrudus kalakutienai suberiame miltus, pamaišome ir pakepiname 2min. Supilame grietinėlę, sultinį, pagardiname druska, pipirais, lauro lapeliais, kitais mėgiamais prieskoniais, sukrečiame šaldytas daržoves, uždengiame dangčiu ir troškiname ant silpnos ugnies apie 10 min. Galiausiai sudedame smulkiai pjaustytą česnaką ir Dižono garstyčias, išmaišome troškiname dar 5-10 min.

Autorius: Ingrida

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai garstyčių ("Dižono")
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1/3 stiklinės sultinio
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)
  • 300 gramų kalakutienos krūtinėlių
  • šiek tiek daržovių (šaldytos, Hortex)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutienos filė supjaustome gabaliukais ir apkepame. Apskrudus kalakutienai suberiame miltus, pamaišome ir pakepiname 2min. Supilame grietinėlę, sultinį, pagardiname druska, pipirais, lauro lapeliais, kitais mėgiamais prieskoniais, sukrečiame šaldytas daržoves, uždengiame dangčiu ir troškiname ant silpnos ugnies apie 10 min. Galiausiai sudedame smulkiai pjaustytą česnaką ir Dižono garstyčias, išmaišome troškiname dar 5-10 min.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų