• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų (galva)
  • 1 kilogramas jautienos
  • 1 litras vandens
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 300 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kubeliais supjaustytą jautieną dedame į verdantį vandenį, kad apsemtų.

    Sudedame morkas, svogūnus, prieskonius.

    Kai baigia virti įdedame šaukštą pomidorų tyrės (sutrintą pomidorą), marinuotus arba išvirtus grybus. Aš turėjau tik pievagrybių, tai sudėjau juos.

    Viską gerai išmaišome ir patroškiname dar 5 minutes.

    Troškinį išimame į lėkštę ir pabarstome smulkintomis petražolėmis.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų (galva)
  • 1 kilogramas jautienos
  • 1 litras vandens
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 300 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kubeliais supjaustytą jautieną dedame į verdantį vandenį, kad apsemtų.

    Sudedame morkas, svogūnus, prieskonius.

    Kai baigia virti įdedame šaukštą pomidorų tyrės (sutrintą pomidorą), marinuotus arba išvirtus grybus. Aš turėjau tik pievagrybių, tai sudėjau juos.

    Viską gerai išmaišome ir patroškiname dar 5 minutes.

    Troškinį išimame į lėkštę ir pabarstome smulkintomis petražolėmis.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų