INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 70 gramų paprikų (konservuotos)
- 2 vienetai svogūnų
- 60 gramų žirnių (konservuoti)
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 60 gramų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 800 gramų avienos (be kaulų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauta mėsa supjaustoma gabaliukais, apibarstoma miltais (2 šaukštais), maltais prieskoniais ir apkepama gerai įkaitintuose riebaluose kartu su susmulkintu svogūnu. Viskas apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame inde.
Likusieji miltai sumaišomi su kiaušiniu ir vandeniu, užminkoma kieta tešla (kaip lakštiniams) ir sutarkuojama stambia tarka. Į baigiamą troškinti mėsą suberiama tarkuota tešla, sudedamas pomidorų padažas ir likusieji produktai. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
REKLAMA