Nuplauta mėsa supjaustoma nedideliais kepsneliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa kepama orkaitėje arba griliuje ant grotelių. Tiekiama nuimta su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Autorius: Vaida
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
800 gramų triušienos (užpakalinė dalis)
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės džiūvesėlių
šiek tiek marinato (skiestas 1:3)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauta mėsa supjaustoma nedideliais kepsneliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa kepama orkaitėje arba griliuje ant grotelių. Tiekiama nuimta su ryžių koše, troškintais kopūstais.