• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 800 gramų triušienos (užpakalinė dalis)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 stiklinės džiūvesėlių
  • šiek tiek marinato (skiestas 1:3)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauta mėsa supjaustoma nedideliais kepsneliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa kepama orkaitėje arba griliuje ant grotelių. Tiekiama nuimta su ryžių koše, troškintais kopūstais.

Autorius: Vaida

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 800 gramų triušienos (užpakalinė dalis)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 stiklinės džiūvesėlių
  • šiek tiek marinato (skiestas 1:3)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauta mėsa supjaustoma nedideliais kepsneliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa kepama orkaitėje arba griliuje ant grotelių. Tiekiama nuimta su ryžių koše, troškintais kopūstais.

Autorius: Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų