Kiaušinius išmaišyti su cukrumi, aliejų sumaišyti su vandeniu, supilti į kiaušinių ir cukraus masę, dėti miltus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišyti ir padalinti į tris dalis. Į pirmąją sudedame kakavą, į antrąją kisielių, o į trečiąją tris šaukštus miltų. Į skardą pirmiausia dedame kakavos tešlą, ant viršaus miltų tešlą ir kisieliaus tešlą. Kepame apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje. Baigus kepti galima užbarstyti cukraus pudros.
Kiaušinius išmaišyti su cukrumi, aliejų sumaišyti su vandeniu, supilti į kiaušinių ir cukraus masę, dėti miltus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišyti ir padalinti į tris dalis. Į pirmąją sudedame kakavą, į antrąją kisielių, o į trečiąją tris šaukštus miltų. Į skardą pirmiausia dedame kakavos tešlą, ant viršaus miltų tešlą ir kisieliaus tešlą. Kepame apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje. Baigus kepti galima užbarstyti cukraus pudros.