• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 120 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 600 mililitrų sultinio (daržovių)
  • 800 gramų žiedinių kopūstų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kumino

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą įpilkite šiek tiek aliejaus ir keletą minučių pakepinkite jame susmulkintą svogūną bei kuminą.
    Tuomet sudėkite pasmulkintą žiedinį kopūstą, supilkite sultinį, sudėkitite prieskonius ir virkite apie 15-20 minučių.
    Sriubai išvirus ir šiek tiek pravėsus sutrinkite.
    Tuomet vėl uždėkite puodą ant ugnies, supilkite grietinėlę ir pamaišę pavirkite dar apie 5 min.
    Patiekite sriubą šiltą bei papuoštą krapais ir tarkuotu sūriu.
    Skanaus.

Autorius: Rosita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 120 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 600 mililitrų sultinio (daržovių)
  • 800 gramų žiedinių kopūstų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kumino

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą įpilkite šiek tiek aliejaus ir keletą minučių pakepinkite jame susmulkintą svogūną bei kuminą.
    Tuomet sudėkite pasmulkintą žiedinį kopūstą, supilkite sultinį, sudėkitite prieskonius ir virkite apie 15-20 minučių.
    Sriubai išvirus ir šiek tiek pravėsus sutrinkite.
    Tuomet vėl uždėkite puodą ant ugnies, supilkite grietinėlę ir pamaišę pavirkite dar apie 5 min.
    Patiekite sriubą šiltą bei papuoštą krapais ir tarkuotu sūriu.
    Skanaus.

Autorius: Rosita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų