INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas moliūgų
- šiek tiek pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (maltos saldžiosios paprikos)
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Moliūgą supjaustome gabalėliais, nupjaustome žievę, sudedam i kepimo indą, ant viršaus išdėliojame riekelėmis supjaustytą česnaką, apšlakstome alyvuogių aliejum ir kepame maždaug 1 valandą, 170 C orkaitėje, kol aprus moliūgų krašteliai.
Puode, sultinyje verdame supjaustytas bulves. Tada sudedame keptus moliūgus su česnakais. Jeigu dar reikia paverdame. Įpilame pieno ir viską susmulkiname elektriniu smulkintuvu iki vientisos mases. Beriame prieskonių pagal skonį ir ragaujame.
REKLAMA