INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 1 kilogramas morkų
- šiek tiek petražolių
- 200 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas nuskusti, supjaustyti ir išvirti.
Virtas morkas sutrinti trintuvu (geriausiai tiktų elektrinis trintuvas).
Į puodą supilti morkų košę, pieną , berti druskos bei susmulkintų krapų, petražolių, baziliko. Viską išmaišyti ir kaitinti, kol užvirs.
Paruoštą sriubą supilstyti į dubenėlius ir pagardinti grietine.
Patiekti su skrudintu batonu.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 1 kilogramas morkų
- šiek tiek petražolių
- 200 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas nuskusti, supjaustyti ir išvirti.
Virtas morkas sutrinti trintuvu (geriausiai tiktų elektrinis trintuvas).
Į puodą supilti morkų košę, pieną , berti druskos bei susmulkintų krapų, petražolių, baziliko. Viską išmaišyti ir kaitinti, kol užvirs.
Paruoštą sriubą supilstyti į dubenėlius ir pagardinti grietine.
Patiekti su skrudintu batonu.
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI