• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų (mažos)
  • 100 gramų pupelių (baltos konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek sūris
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai sviesto
  • 1 vienetas cukinijos (pusė didelės arba maža)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų (mažos)
  • 100 gramų pupelių (baltos konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek sūris
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai sviesto
  • 1 vienetas cukinijos (pusė didelės arba maža)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukinija ir bulvės supjaustomos kubeliais, o morka - griežinėliais. Į 750 ml ar 800 ml vandens suberiame cukiniją, morkas, bulves ir pupeles. Verdame apie 25-35 minutes, kol suminkštėja.
    Smulkiai sukapojamas česnakas ir svogūnas. Pakepiname keptuvėje apie 3-4 minutes, po to sudedame į puodą. Į puodą įmaišome ir tarkuotą sūrį, ir prieskonius. Sutriname su blenderiu-trintuvu.

Autorius: Irutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų