1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 C. Išklokite pergamentiniu popieriumi 500 g talpos pailgą formą. Ištepkite sviestu ir pabarstykite parmezanu. 2. Užvirkite 3 puodus vandens. Virkite atskirai morkas ir ropes 10-12 min., kol bus minkštos, tada nusunkite. Trečiame puode apvirkite pupas, nusunkite. Kai jos atvės nulupkite. 3. Smulkintuve sutrinkite morkas su trečdaliu sviesto , trečdaliu grietinėlės ir vienu kiaušiniu. Supylę į dubenį pabarstykite druskos. Taip atskirai sutrinkite ropes ir pupeles. 4. Supilkite morkų tyrę į formą, tolygiai apibarstykite puse builio. Sudėkite pupas, apibarstykite likusiu builiu. Ant viršaus supilkite ropių tyrę, išlyginkite paviršių. 5. Kepkite skardoje, iki pusės pripiltoje karšto vandens. Kepkite kiek virš valandos, kol įbestas pagaliukas liks švarus. Ataušus išimkite iš formos.
1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 C. Išklokite pergamentiniu popieriumi 500 g talpos pailgą formą. Ištepkite sviestu ir pabarstykite parmezanu. 2. Užvirkite 3 puodus vandens. Virkite atskirai morkas ir ropes 10-12 min., kol bus minkštos, tada nusunkite. Trečiame puode apvirkite pupas, nusunkite. Kai jos atvės nulupkite. 3. Smulkintuve sutrinkite morkas su trečdaliu sviesto , trečdaliu grietinėlės ir vienu kiaušiniu. Supylę į dubenį pabarstykite druskos. Taip atskirai sutrinkite ropes ir pupeles. 4. Supilkite morkų tyrę į formą, tolygiai apibarstykite puse builio. Sudėkite pupas, apibarstykite likusiu builiu. Ant viršaus supilkite ropių tyrę, išlyginkite paviršių. 5. Kepkite skardoje, iki pusės pripiltoje karšto vandens. Kepkite kiek virš valandos, kol įbestas pagaliukas liks švarus. Ataušus išimkite iš formos.