1 vienetas ananasų (konservuoti savo sultyse, skardinė)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas salotų („Iceberg“, gūžė)
1 valgomasis šaukštas acto (balzaminis, baltas)
250 gramų braškių
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai suplėšykite salotų lapus, kubeliais supjaustykite braškes, pomidorus bei agurkus ir suberkite į salotas. Sudėkite nuvarvintus ananasų kubelius ir viską gerai išmaišykite. Užpilkite iš laimo sulčių bei balzaminio acto paruoštu padažu. Paskaninkite druska, pipirais ir dar sykį išmaišykite. Salotas palaikykite šaltoje vietoje apie 10 minučių, kad pritrauktų padažo skonio ir tuomet patiekite. Skanaus!
Autorius: Nastiušha
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų
1 vienetas ananasų (konservuoti savo sultyse, skardinė)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas salotų („Iceberg“, gūžė)
1 valgomasis šaukštas acto (balzaminis, baltas)
250 gramų braškių
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai suplėšykite salotų lapus, kubeliais supjaustykite braškes, pomidorus bei agurkus ir suberkite į salotas. Sudėkite nuvarvintus ananasų kubelius ir viską gerai išmaišykite. Užpilkite iš laimo sulčių bei balzaminio acto paruoštu padažu. Paskaninkite druska, pipirais ir dar sykį išmaišykite. Salotas palaikykite šaltoje vietoje apie 10 minučių, kad pritrauktų padažo skonio ir tuomet patiekite. Skanaus!