• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 16 vienetų tortilijos (miltinės)
  • 1 kilogramas krevečių (tigrinės, be kevalo)
  • 500 gramų grietinės
  • 500 gramų romaninės salotos
  • 300 gramų gražgarsčių
  • 300 gramų špinatų
  • 300 gramų konservuotų kukurūzų
  • 300 gramų konservuotų pupelių (raudonos )
  • 5 vienetai avokadų (prinokę)
  • 250 gramų sūris
  • 250 gramų pomidorų pastos
  • 200 gramų pipirai (jalapeno (konservuoti))
  • 3 vienetai apelsinų
  • 2 vienetai rausvųjų svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 4 litrai aliejaus
  • Užpilui:
  • 300 gramų kalendrų
  • 200 gramų alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 16 vienetų tortilijos (miltinės)
  • 1 kilogramas krevečių (tigrinės, be kevalo)
  • 500 gramų grietinės
  • 500 gramų romaninės salotos
  • 300 gramų gražgarsčių
  • 300 gramų špinatų
  • 300 gramų konservuotų kukurūzų
  • 300 gramų konservuotų pupelių (raudonos )
  • 5 vienetai avokadų (prinokę)
  • 250 gramų sūris
  • 250 gramų pomidorų pastos
  • 200 gramų pipirai (jalapeno (konservuoti))
  • 3 vienetai apelsinų
  • 2 vienetai rausvųjų svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 4 litrai aliejaus
  • Užpilui:
  • 300 gramų kalendrų
  • 200 gramų alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 16

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų