Kiaulienos faršą minkome, dedame kiaušinį, prieskonius, smulkintą svogūną bei česnaką. Kai mėsos tešla gerai išminkyta, kartu su mirkytu batonu, darome kotletus (mėsos blynelius). Kotletus kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ant labai mažos ugnies. Kas mėgsta minkštesnius, galima patroškinti keliolika minučių vandenyje.
Tiekiame su bulvių koše bei salotomis. Skanaus.
Autorius: Bronė
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek mairūnų
1 vienetas svogūnų
750 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas batono (riekė)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos faršą minkome, dedame kiaušinį, prieskonius, smulkintą svogūną bei česnaką. Kai mėsos tešla gerai išminkyta, kartu su mirkytu batonu, darome kotletus (mėsos blynelius). Kotletus kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ant labai mažos ugnies. Kas mėgsta minkštesnius, galima patroškinti keliolika minučių vandenyje.