• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 kilogramas kopūstų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
  • 0.5 stiklinės pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • šiek tiek sultinio (daržovių, vištienos, ar kiaulienos)
  • 1 stiklinė grybų (sūdyti (arba 100 g džiovintų))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūsto gūžę nuplaukite, išpjaukite kotą, dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 12-15 min. Apvirtą gūžę išskirstykite lapais, kūjeliu išmuškite sustorėjimus.
    Įdarui grybus sumalkite arba sukapokite. Džiovintus išmirkykite piene, išvirkite, sumalkite ar supjaustykite rėželiais. Pakepinkite juos svieste kartu su smulkintais svogūnais, įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius, džiūvėsėlius, druską ir gerai išmaišykite.
    Ant paruoštų kopūstlapių dėkite įdaro, suvyniokite tūtelės arba voko pavidalu, pavoliokite miltuose ir pakepinkit aliejuje. Paruoštus balandėlius dėkite į indą, užpilkite sultinio ir troškinkite. Baigdami troškinti, supilkite grietinę ir pomidorų padažą.
    Valgoma su bulvių koše arba virtomis bulvėmis.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 kilogramas kopūstų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
  • 0.5 stiklinės pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • šiek tiek sultinio (daržovių, vištienos, ar kiaulienos)
  • 1 stiklinė grybų (sūdyti (arba 100 g džiovintų))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūsto gūžę nuplaukite, išpjaukite kotą, dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 12-15 min. Apvirtą gūžę išskirstykite lapais, kūjeliu išmuškite sustorėjimus.
    Įdarui grybus sumalkite arba sukapokite. Džiovintus išmirkykite piene, išvirkite, sumalkite ar supjaustykite rėželiais. Pakepinkite juos svieste kartu su smulkintais svogūnais, įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius, džiūvėsėlius, druską ir gerai išmaišykite.
    Ant paruoštų kopūstlapių dėkite įdaro, suvyniokite tūtelės arba voko pavidalu, pavoliokite miltuose ir pakepinkit aliejuje. Paruoštus balandėlius dėkite į indą, užpilkite sultinio ir troškinkite. Baigdami troškinti, supilkite grietinę ir pomidorų padažą.
    Valgoma su bulvių koše arba virtomis bulvėmis.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų