Skonis tikrai įdomus ir neįprastas. Patariu suvalgyti iš karto, nes pastebėjau, jog porą dienų pabuvęs šaldytuve bulguras sukietėja...
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 300 mililitrų vandens
- 180 gramų bulguro
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 100 gramų petražolių
- 80 mililitrų citrinų sultys
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 saujelė granatų
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulgurą užpilti verdančiu vandeniu, uždengtis ir palikti brinkti apie 20 min.
- Smulkiai supjaustyti pomidorus, petražoles ir mėtas.
- Bulgurą nukošti ir sumaišyti su smulkintais pomidorais, petražolėmis, mėtomis ir granatų sėklomis.
- Atskirai sumaišyti alyvuogių aliejų ir citrinos sultis. Gautu mišiniu apšlakstyti salotas. Patiekti galima papuošiant citrinos griežinėliais.
REKLAMA