• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų kakavos ((milteliai))
  • Biskvitui:
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų cukraus
  • 30 gramų miltai
  • Kremui:
  • 160 gramų sūris (maskarponės)
  • 60 gramų kondensuoto pieno
  • 150 gramų šokoladas

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų kakavos ((milteliai))
  • Biskvitui:
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų cukraus
  • 30 gramų miltai
  • Kremui:
  • 160 gramų sūris (maskarponės)
  • 60 gramų kondensuoto pieno
  • 150 gramų šokoladas

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaite įkaitiname iki 210°C temp. orkaitėje. 2 kiaušinius, 2 trynius suplakti kartu su 100 g cukraus iki purumo, mase turi padidėti 2-3 kartus. Persijoti miltus ir kakava, viska atsargiai sumaišyti.
  2. Likusius 2 baltymus suplakti su likusiumi cukrumi(t.y.- 20g) iki standžios mases, sudėti i tešla ir atsargiai sumaišyti iki vientisos mases. Tešlą supilame I forma ir kepame 10-12min. Iškeptą biskvitą atvėsinti.
  3. Kremui suplakame mascarpone sūri su sutirštintu pienu iki vientisos mases.
  4. Biskvitą perpjauname išilgai. Viena puse sutepame kremu ir uždengiame su kita biskvito puse. Dedam I šaldytuvą 30min.
  5. Karsto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą, išimame tortą iš šaldytuvo ir apipilame ji ištirpintu šokoladu. Dedam vėl į šaldytuvą kol šokoladas sustings.
  6. Skonis nesiskiria nuo parduotuveje pirktu Kinder Deliz skanėstu – tik viskas ekologiška ir pigau.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų