Padarome marinatą iš raudono vyno acto, alyvuogių aliejaus, garstyčių, česnakų, bazilikų, petražolių. Marinatą pagardinkime druska ir juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykime. Pasūdytame vandenyje išverdame Tortellini makaronus, juos nukošiame ir perpilame šaltu vandeniu kad nesuliptų. Ant išvirusių makaronų užpilame marinatą ir sudedame pjaustytus šparagus, pupele, pjaustytus pomidorus. Gautą masę palaikome šaldytuve. Prieš patiekiant pagardiname parmezano sūriu.
Autorius: Vika
INGREDIENTAI:
2 bazilikų
2 česnakų
2 valgomieji šaukštai petražolių
2 vienetai pomidorų pastos
80 gramų pupelių (skardinėse)
1 valgomasis šaukštas garstyčių (Dižono)
4 valgomieji šaukštai svogūnų (laiškai)
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
3 valgomieji šaukštai acto (raudono vyno)
500 gramų makaronų ("Tortellini" su sūrio įdaru)
6 valgomieji šaukštai parmezano sūrio
šiek tiek druskos
100 gramų šparagų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padarome marinatą iš raudono vyno acto, alyvuogių aliejaus, garstyčių, česnakų, bazilikų, petražolių. Marinatą pagardinkime druska ir juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykime. Pasūdytame vandenyje išverdame Tortellini makaronus, juos nukošiame ir perpilame šaltu vandeniu kad nesuliptų. Ant išvirusių makaronų užpilame marinatą ir sudedame pjaustytus šparagus, pupele, pjaustytus pomidorus. Gautą masę palaikome šaldytuve. Prieš patiekiant pagardiname parmezano sūriu.