Varškę sutryniau su kiaušiniais, kokoso drožlėmis, cukrumi miltais. Suformavau nedidelius rutuliukus. Taip pat užmaišiau tešlą šokoladiniam biskvitui: kiaušiniai išplakti su cukrumi, įmaišytas ištirpintas šokoladas, miltai, kakava, kepimo milteliai. Tešlą sukrėsti į kepimo indą. Ant viršaus įspausti varškės rutuliukus. Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 35 min. Papuošti torto viršų ir šonus glazūra. Pieną šildyti ant ugnies, bet neužvirinti. Supilti cukrų, aliejų, ištirpinti šokoladą. Viską maišyti, kol bus vientisa masė. Kai jau šiek tiek pravės, aptepti tortą. Tortą laikyti šaldytuve bent 4 val.
Varškę sutryniau su kiaušiniais, kokoso drožlėmis, cukrumi miltais. Suformavau nedidelius rutuliukus. Taip pat užmaišiau tešlą šokoladiniam biskvitui: kiaušiniai išplakti su cukrumi, įmaišytas ištirpintas šokoladas, miltai, kakava, kepimo milteliai. Tešlą sukrėsti į kepimo indą. Ant viršaus įspausti varškės rutuliukus. Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 35 min. Papuošti torto viršų ir šonus glazūra. Pieną šildyti ant ugnies, bet neužvirinti. Supilti cukrų, aliejų, ištirpinti šokoladą. Viską maišyti, kol bus vientisa masė. Kai jau šiek tiek pravės, aptepti tortą. Tortą laikyti šaldytuve bent 4 val.