1 vienetas tunų (smulkintas, aliejuje, skardinėse)
1 vienetas tunų (smulkintas, savose sultyse, skardinėse)
2 valgomieji šaukštai majonezo
2 vienetai marinuotų agurkų
1 valgomasis šaukštas grietinės
1 vienetas varškės sūrio (tepamas su žalumynais)
2 vienetai picos papločių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame picos papločius ir juos perpjauname išilgai, kad gautume 4 papločius. Į dubenį sudedame smulkintą tuną (iš abiejų dėžučių, tik būtinai nupilame skystį), supjaustytą porą ir krapus bei marinuotus agurkus. Uždedame majonezą, grietinę ir viską sumaišome. Gauta mase pertepame picos papločius. Gautą tortą aptepame varškės sūreliu su žalumynais ir paliekame šaltai per naktį. Skanaus!
Autorius: Renata
INGREDIENTAI:
šiek tiek krapų
šiek tiek porų
1 vienetas tunų (smulkintas, aliejuje, skardinėse)
1 vienetas tunų (smulkintas, savose sultyse, skardinėse)
2 valgomieji šaukštai majonezo
2 vienetai marinuotų agurkų
1 valgomasis šaukštas grietinės
1 vienetas varškės sūrio (tepamas su žalumynais)
2 vienetai picos papločių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame picos papločius ir juos perpjauname išilgai, kad gautume 4 papločius. Į dubenį sudedame smulkintą tuną (iš abiejų dėžučių, tik būtinai nupilame skystį), supjaustytą porą ir krapus bei marinuotus agurkus. Uždedame majonezą, grietinę ir viską sumaišome. Gauta mase pertepame picos papločius. Gautą tortą aptepame varškės sūreliu su žalumynais ir paliekame šaltai per naktį. Skanaus!