• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (kremui)
  • 200 mililitrų cukraus (pagrindui)
  • 100 mililitrų krakmolo (bulvių, pagrindui)
  • 4 vienetai kiaušinių (pagrindui)
  • 100 mililitrų kvietinių miltų (pagrindui)
  • 6 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (apšlakstyti)
  • 200 mililitrų grietinėlės (kremui)
  • 200 gramų varškės (kremui)
  • 500 gramų braškių (kremui)
  • 0.5 vieneto kondensuoto pieno (kremui, indeliuose)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (pagrindui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papuošimui tinka marcipaninė masė.

    Kiaušinio trynius iki purumo išsukti su cukrumi. Ant jų persijoti kepimo miltelius, miltus, krakmolą ir greitai išmaišyti. Tešlą supilti į apvalią skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir tolygiai paskirstyti. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Ar biskvitas iškepė, patikrinti degtuku. Atvėsintą biskvitą perpjauti į tris sluoksnius. Pirmąjį padėti ant torto padėklo ir apšlakstyti apelsinų sultimis. Išplakti grietinėlę, į ją įmaišyti cukrų. Varškę sumaišyti su kondensuotu pienu ir sutrinti blenderiu. Atsargiai įmaišyti plaktą grietinėlę. Braškes perpjauti ir išdėlioti ant pirmojo biskvito sluoksnio. Tuomet užtepti trečdalį kremo. Uždėti kitą biskvito sluoksnį. Apšlakstyti sultimis, apdėlioti braškėmis ir užtepti trečdalį kremo. Uždėti trečią biskvito sluoksnį, aptepti apelsinų sultimis ir likusiu kremu. Taip pat aptepti ir šonus. Puošti iškočiota marcipanų mase. Tortą nors porą valandų palaikyti šaltai. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (kremui)
  • 200 mililitrų cukraus (pagrindui)
  • 100 mililitrų krakmolo (bulvių, pagrindui)
  • 4 vienetai kiaušinių (pagrindui)
  • 100 mililitrų kvietinių miltų (pagrindui)
  • 6 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (apšlakstyti)
  • 200 mililitrų grietinėlės (kremui)
  • 200 gramų varškės (kremui)
  • 500 gramų braškių (kremui)
  • 0.5 vieneto kondensuoto pieno (kremui, indeliuose)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (pagrindui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papuošimui tinka marcipaninė masė.

    Kiaušinio trynius iki purumo išsukti su cukrumi. Ant jų persijoti kepimo miltelius, miltus, krakmolą ir greitai išmaišyti. Tešlą supilti į apvalią skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir tolygiai paskirstyti. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Ar biskvitas iškepė, patikrinti degtuku. Atvėsintą biskvitą perpjauti į tris sluoksnius. Pirmąjį padėti ant torto padėklo ir apšlakstyti apelsinų sultimis. Išplakti grietinėlę, į ją įmaišyti cukrų. Varškę sumaišyti su kondensuotu pienu ir sutrinti blenderiu. Atsargiai įmaišyti plaktą grietinėlę. Braškes perpjauti ir išdėlioti ant pirmojo biskvito sluoksnio. Tuomet užtepti trečdalį kremo. Uždėti kitą biskvito sluoksnį. Apšlakstyti sultimis, apdėlioti braškėmis ir užtepti trečdalį kremo. Uždėti trečią biskvito sluoksnį, aptepti apelsinų sultimis ir likusiu kremu. Taip pat aptepti ir šonus. Puošti iškočiota marcipanų mase. Tortą nors porą valandų palaikyti šaltai. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų